Rabu, 7 November 2012

syukur....


syukur Ya Allah
saya pregnant 5 minggu
doakan perjalanan kali ini lebih mudah
amin...

Isnin, 5 November 2012

Bukit Bendera Penang


Selasa, 30 Oktober 2012

qaysara & acik intan

kenduri rumah intan....
tengok la muka expressi muka anak saya.....
melampau

Isnin, 29 Oktober 2012

Ahad, 28 Oktober 2012

big girl

gaya x bole blah....muahahahhah


Khamis, 4 Oktober 2012

Tuhan tolong lembutkan hati dia....

beberapa hari ni stress sgt di tempat kerja.....
boss saya menyinga .... adooiiii
balik rumah saya jadi letih...
moga tuhan akan lembutkan hati dia esok, lusa dan smpai bila2

mode: layu di tasik madu

Khamis, 20 September 2012

bidadari saya


Ahad, 9 September 2012

setahun berlalu

lebih kurang setahun....

setahun 8 bulan
cepatnya masa berlalu.....qaysara dah besar.....

Selasa, 4 September 2012

rindu


Salam semua,
dah lama x update blog ni...tapi selalu je baca,
bukan apa....card reader hilang so xde mood nak update kalau x bergambar

ini pic terbaru waktu kenduri adik erman bulan lepas....
see...qaysara dah besar....dan sgt notty sekarang....

akan rajin update lepas ni kalau ada masa....
rinduuuu....okbai

Selasa, 17 April 2012

Rumah Mak

rumah yang nyaman
rumah yang sejuk
rumah yang sangat best
rumah mak...
the best in the world....

Selasa, 3 April 2012

selamat malam sayang

Isnin, 2 April 2012

Kenduri Sg Kecik

wishah, me, qaysara, aini

paklong n cucu....

Ahad, 1 April 2012

Various her






Khamis, 29 Mac 2012

satu hari di opis mama saya

say cheese with kakak ati

pose yang sama....cheese


with aunty tina

Rabu, 28 Mac 2012

barbeque

qaysara n pak chaq


grrrrrrrrrrrrrrr........

Isnin, 26 Mac 2012

kawan baikwan

kisah minggu lepas....ehehheheh
keluar jumpa 2 org kawan baik ni, rindu wei...
dah lama x jumpa
sembang sampai tak sempat nak diam kot
hahahhah.....
me n mazni

me n elora

Rabu, 14 Mac 2012

Ahad, 11 Mac 2012

makan sendiri

sekarang ni nak mkn sendiri
xnak bersuap lagi dah
makan lah sayang
tapi habis berselerak la jawabnya
biarkan....biarkan.....

Ahad, 4 Mac 2012

jatuh cinta lagi

Berkali-kali gaduh
berkali-kali geram
berkali-kali merajuk
tapi
berkali-kali jugak jatuh cinta kat dia
hahahahahha.....



tanam sendiri

daun bawang

kucai

pegaga n pandan

terung, baru semai

cili

Selasa, 28 Februari 2012

mama n qaysara



Khamis, 19 Januari 2012

hari ke 3 dan hari ke 5

3rd day

hari ke 5

Khamis, 12 Januari 2012

1st day

hari pertama try 
muka rasa licin
best je
mudah-mudahan xdak alergi
produk apa....aiyo lupa la....
tapi halal katanya
tgk lepas sebulan jadi mcm mana
mudah-mudahan ok...