Selasa, 30 Disember 2008

Happy New Year!!!


Happy New Year to all....aku bersyukur, akhirnya orang yang aku sayang dah menemui orang yang tersayang....amin....aku jugak berdoa...semoga aku jugak akan menemui orang yang aku sayang x lama lagi....kemungkinan itu ada ....ada banyak gak azam tahun baru....semoga semuanya akan tercapai.....

Isnin, 29 Disember 2008

Pemergian.....

Hari ni hari paling sedih, comot baru je meninggal 23hb....dia sakit, hari ni terpaksa pulak lepaskan Acu ngan Cik Tam....dah ada orang complaint....lagipun acu ngan cik tam bising...kucing jantan nak kawin...asyik bunyik siang malam....sedih gila hari nih....hu..hu...






Khamis, 11 Disember 2008

Bosan....


Aku bosan....xtau nak buat apa so amik pics sendiri banyak2...hu..hu...hari ni tayunk gi kl....ada wedding kawan baik dia....aboy pun ikut skali....aku kena tinggal hu..hu...tapi malam ni ada aktiviti...nak p makan laksa kat rumah bro...yummy.....x sabar dah nih.....

Rabu, 10 Disember 2008

SABAR....


KEKASIH YANG TAK DIANGGAP

AKU MENTARI TAPI TAK MENGHANGATKANMU
AKU PELANGI TAK MEMBERI WARNA DI HIDUPMU
AKU SANG BULAN TAK MENERANGI MALAMMU
AKU LAH BINTANG YANG HILANG DI TELAN KEGELAPAN

SELALU ITU YANG KAU UCAPKAN PADAKU

SEBAGAI KEKASIH YANG TAK DIANGGAP
AKU HANYA BISA MENCOBA MENGALAH
MENAHAN SETIAP AMARAH

AKU SANG BULAN TAK MENERANGI MALAMMU
AKU LAH BINTANG YANG HILANG DITELAN KEGELAPAN

SEBAGAI KEKASIH YANG TAK DIANGGAP
AKU HANYA BISA MENCOBA BERSABAR
KU YAKIN KAU KAN BERUBAH

aku lah manusia yang selalu yakin dgn apa yang aku mahu....apa yang aku paling inginkan...tapi semalam hati aku jadi tidak pasti dan tidak tahu kemana hala tujunya....haruskah aku teruskan atau perlukah aku undurkan diri....sentimental and jiwang karat aku pagi ni....hu..hu....

Selasa, 9 Disember 2008

Isnin, 8 Disember 2008

my weekend!


Khamis, 4 Disember 2008

Khamis, 27 November 2008

I miss them too.....





Aku Rindu!!!


How does he know that I'm the one?



The question that always pop-up in my mind "How did he know that I'm the one? What make him so sure about spending the rest of his life with me?".

Most men will answer, "I just knew it!"

When I asked him, he responded,

"Because u worth every single things I dream of on earth"....

Then I thought, what does it take to make me worth that much to him????

WAKAAKAAAAA.......

Selasa, 25 November 2008

I saw her....



Nampak kucing ni asyik nak menyondol kat orang2 yang tengah tunggu bas kat bus stop....sian dia....i wish i could help n protect more cats....perhaps all the cats in the world.....hu..hu...

Abby Jr

Ini Abby Jr, mum yang amik dia....dengar dia nangis kuat2 kat bwh....mum amik n bawak balik rumah...rupa dia cam Abby....skrg dia dah ada kat rumah Nat....adik Nat, Tirah nak bela....tiap2 hari aku call Tirah tanya Abby Jr sihat ke tak? Gila kan aku?



Kucing tumpang

Ini la ibu kucing bersama 3 ekor anak yang menumpang kat rumah aku 2 3 hari ni....kesian....actually...mummy ni beranak kat dalam cabinet rumah jiran aku....tapi orang sebelah jiran aku nak letak dorang semua kat bawah tangga...siap dah letak dalam kotak lagi...so aku pun jadi wira penyelamat bawak balik kat rumah n letak dalam cage....dah ada orang nak bela tapi tak bawak balik rumah dia lagi...orang tu nama Kak Ika....hopefully dia akan jaga mummy and anak2 dia baik2!


Mummy....muda lagi dia ni....mesti 1st time dapat anak

Babies all very cute....



Isnin, 24 November 2008

I miss my cat.....

Hari ni aku jadi rindu sangat kat kucing2 aku yang dihantar balik kg....dad ckp x nampak pun lagi dorang kat sana....hu..hu...sedih....adik, lanun.....


Simba.....


Awan, Budi, Nunu, Wulan, Alin, Dona


Budi.....


Nonie....


Kakak, I miss u.....

Isnin, 17 November 2008

My Weekend....





Khamis, 13 November 2008

Selamat Hari Minggu!!!


Esok, aku nak gi wedding, ikut my fren Z and F....blajar amik pics wedding lor...pastu malam sikit dah janji ngan Nat nak ukur jalan...dah lama x jadi penghulu since pilihanraya lepas.....lagipun....dah lama kami x p karaoke....xpa la...p dua orang pun okay gak....kalau Su ngan Izzati nak ikut pun okay....ekeke...macam la boleh kan...dua-dua ada baby 3 months okie.....
Next week boleh ar upload pics baru.....selamat hari minggu semua......da......

Selasa, 11 November 2008

Kopi dangdut

Aku ngan Nat p makan kat kedai our fren....mkn oblong burger apa ntah....sedap...ada black pepper kat dalam daging tu...rasa cam prosperity burger McD....but burger yang kami makan tu dimasak oleh McZ...ekeke....pastu McZ suruh aku taste kopi dangdut....sedap gak....lagipun aku memang suka coffee la....