Selasa, 17 Februari 2009

to that someone very special


Dear ZMB,
I tau, u sering baca my blog, i tau, u jugak ada komen kat sini, for ur information, yes, u dah banyak mengajar i tentang erti sebenarnya cinta n pengorbanan....thanks a lot....so much by right....walaupun sekarang u semakin menjauh.....jauh sangat....i selalu doakan u....berharap u akan temui sesuatu yang u cari....sesuatu yang u idamkan...sesuatu yang u angankan.....sesuatu yang telah hilang dari u satu ketika dulu.....
kata u, i pasti terluka bila mengetahui kebenaran....and that's so true....i'm hurt...badly hurt.....tapi i sikit pun x salahkan u.....salah i....salah i dari mula hingga akhir.....

"If u love something, let it go, if it comes back to you, it's yours forever. If it doesn't, then it was never meant to be"....and i believe in this.....

5 ulasan:

badrulhasya berkata...

assalammualaikum...maaf..i'm searching the web for Norhayati tapi memang bukan u laa... tah camne tertarik pulak with ur usaha utk kehidupan baru. Just tinggalkan la whatever yg telah lepas..tak yah nak dikenang. if u keeps on fikir, camne nak buat kehidupan baru. Kesilapan, semua org buat. Dosa, semua org ada. Cuma niat dan usaha memperbetulkan yang telah lalu..itu yang penting. Orang lain cuma pandai komen..dan itu saja yg dorang mampu buat..yg tanggung kesannya kita sendiri. I'm hurt too..deep so deep..but i managed to get through it myself.. For me..love comes with responsibilities..lots of it. No need to feel hurts on love that u cannot find responsibility in it. Tapi..believe it..manusia dilahirkan berpasang-pasangan. Ur time will come...Life goes on!! Thankss and good luck!! Sori laa..i'm not good on words..hehe

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

thanks bad, thanks a lot....i know, i will get through it....soon....

Badrulhasya berkata...

yea..u will..u ar not alone actually, u have family and friends for backup. but me, i only have 4 little kids with..and i'm sure u will soon...Just take, setiap yang buruk bagi kita itu ada baiknya bagi org lain dan sebaliknya. U ar old enough to figure it out..hehe
The best thing..juz remember..Allah always around..

mango lasseee berkata...

saper ZMB ni cik yati???

mns2121 berkata...

tanam je kat dalam pasir batu ferringghi tu...