Khamis, 4 Jun 2009

3 layer tea and murtabak daging

Semalam, lepas office, aku temankan natrah gi berbuka posa, dia posa ganti kot....tapi minah ni memang rajin posa pun, hari khamis selalunya dia posa....bagus...bagus....!!!!
xtau nak gi mana, dia ckp dia teringin nak minum 3 layer tea ngan murtabak daging mcm yang aku mkn ngan mr.xbf last week....he..he...teringin rupanya....

murtabak daging ni memang sedap, x macam yang selalu kita beli kat pasar malam tu kan, banyak bawang ngan telur je...yang ini, tebal n ada bnyak daging....mr.xbf yang ckp x suka makan murtabak pun boleh gak makan hari tu kan....kan.....


3 layer tea....bismillah......


3 layer tea yang sedap....rasa dia mcm cendol tau tak...hmmmmm....aku, natrah n mr.xbf sgt suka rasa dia....bagi lima bintang untuk air nihh.....

4 ulasan:

Zetty84 berkata...

dapnyer nengok 3 layer tea ni...kat mana erk...?

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

hu..hu...memang sgt sedap...kat Restoran Hidayah...area Sunway....sebelah karaoke...wakakaa.....x caya tnya natrah.....

Zetty84 berkata...

adik dah tanya dia dah...
nanti nk try la..

Zetty84 berkata...

nanti kita p serbu kedai hidayah ni erk...