Khamis, 10 Disember 2009

05/12/2009 (kapas klasik)


Last week, aku adalah mencuba baju nak sanding
baju utk rumah aku, baru nak buat, new!!
yang aku cuba hari tu, utk sanding rumah erman....
mcm buruk je...tatau la...
satu nampak aku mcm gemutttssss
satu lagi mcm ok, erman suka.....maybe aku pilih yang 2nd tu kot...
belum confirm
erman pun dah try baju, aiza nak buatkan yang baru utk kami
yay...!!!

muka x siap!!


aku rasa, 2nd lagi cantik kot....kan?


2 ulasan:

~Zetty84~ berkata...

Erm...2nd lagik better...
yg 1st nmpk crowded laa.. ;p

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

betui la adek, kak yati pun rasa nak pakai yang 2nd, nanti kak rohaiza nak tambah beads n kristal2 tu sikit, maybe jadi lawa kot...