Ahad, 17 Januari 2010

separuh jiwaku

remember....
aku pernah berharap akan dapat sebidang tanah
untuk 'set all my cats free'....
syukur
daddy bagi aku bina rumah kucing utk anak-anak aku kat situ
dalam beberapa minggu yang lepas aku, erman, mak n daddy sibuk dok bina rumah baru depa
dah siap....
aku dah bawak 11 ekor ke sini...n depa mmg happy kat sini
heheheheheh
aku pun happy....
rumah skrg dah sunyi
minggu ni nak bawak datang sini lagi...
lepas wedding aku nanti, daddy n mak nak buat rumah kat kebun ni...
hmmmm...
lepas ni, aku ngan erman pun mesti lagi kerap datang....
tgk mak, tgk lembu, tgk nyanyau....yay.....

tgk la gambar-gambar aku, erman n our lovely ville kat sana.....


aku tengah menyapu!!!!


our ville


the view


hehehe...my lovely fiance with the cow


moo...moo....


daddy doing his routine...


small river

sejukkkkk......

sungai kecik.....


me & erman


hehehehehhe

syukur, doa aku termakbul...
aku nak kawin
anak-anak kucing aku dapat rumah baru yang luas
dan
yang paling penting, mereka bebas.....
yay....mummy kawin, anak-anak pun bole kawin.....
hahahahahahah



1 ulasan:

~Zetty84~ berkata...

hikss....nanti nyanyau leh 'couple' dgn moo moo.. ;p