Rabu, 9 Julai 2008

My Heart

Aku tengah sangat susah hati....mau dapat penyakit hati kalau terus macam ni.....pening nak pikir apa nak buat. Banyak hati nak kena jaga....especially mom....aku takkan melawan cakap mak walaupun kadang2 rasa macam nak lawan....
Bila masuk bab keputusan masa depan ni aku makin confius...aku memang nak bless dari mom n my dad....huarghhhhh.....
Nak cakap terus terang takut ada hati yang terluka....tak cakap pun susah jugak....hish....susah...susah....

Atty

8 ulasan:

j.u.j.u berkata...

apa pun...mereka lebih makan garam..
maybe ada hikmah semuanya..
wat smyg istikarah..dan mintak padaNya... ;)

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

tq dear...i will...tapi ada hati yang akan amat terluka....

j.u.j.u berkata...

apa pun semua ni qada n qadar Nya..
mmg ada hati terluka..tp itu la namanya kehidupan...

Tanpa Nama berkata...

hati sapa yg akn trluka 2 cek kak???ciannnnnnn

zonutt berkata...

erk? ape motif anonymous ni sebenarnye? toksah tunjukkan prangai "parauK" tu sangat okek.. pepelan kayuh. he ha

sue cipot berkata...

salam hai atty..
atty kalo u betol syg dia u lpaskan dia pergi.. kalo satu masa dia kembali lg pd u maka dia mmg jdoh u.

kdg2 kite xtau apa yg tbaik untuk kite. tp naluri ibu sllu amat mbantu kite, apa pon tpulang pd u..

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

tq su...i know....memang kena dulukan mom in any way cuma hati ni yang sangat kecewa. I percaya dgn apa yang u ckp, kalau memang jodoh, akan ada juga satu hari nanti...how i wish i could have him again....with me.....

Tanpa Nama berkata...

hehee...
apa apa ja laaahhh....
cerita ni aku, kau dan dia ja taw..
BIAQ PI DIA NAK TULIH APA..
aku pemerhati.
aku adalah aku.