Isnin, 4 Ogos 2008

My B'day.....04/08/2008


On my b'day this year....takde apa yang special pun....just a b'day wish from 'him' 15 mins before 12...so sweet tapi sedih.....aku tau, dia pun sangat 'sakit' seperti aku, cuma dia lelaki, aku pompuan, maybe dia lagi kuat dari aku kot....maybe....

Betul la macam Sue cakap, lepaskan 'him' and satu hari kalau memang jodoh tu ada, mesti akan ada jugak....

'him' pun dah botak....aku pulak nekad nak pakai tudung terus, taknak bukak tutup lagi....Insyaallah....

4 ulasan:

junne berkata...

"him" pun dah botak?
eheh.cam tau ja sapa.ehe.
happy belated besday.
kalu nak kawin jgn lupa jemput ya.ehehe

Tanpa Nama berkata...

happy belated birthday. Sweet August

Lolin berkata...

Happy Belated Birthday wpun I dah wish masa u call..sori skrg nie jrg dtg opis, dah sarat sgt....Betul ker u nak pakai tudung terus, if betul alhamdullilah, semoga u sentiasa dirahmati Allah.

p/s: Awan mendung telah berlalu..cewah.....

Yoyah berkata...

"Awam Mendung judul buku baru,
Tutup buku lama, buka buku baru,
Buah mulut orang, buat tak tahu,
What ever it is Yoyang sorang je tahu..."

Syukur...memang manis Yoyang pakai tudung...You go girl...