Rabu, 15 Julai 2009

aku nak kawin....tapi....


Jujur, sejak aku kenal ngan sorang ni....by right, dari dulu lagi...aku mmg syok kat dia kot....muahaaahaaaa.....:)
ok, ok, serious ok, sejak aku rapat ngan sorang ni...aku jadi teringin nak kawin...
teringin nak end up zaman single aku ni...
nak hidup ngan dia....
nak ada anak2 dgn dia
nak jadi sorang isteri yang baik utk dia

sebab

dia adalah org yang mampu membahagiakan aku
org yang sanggup bersusah payah demi aku
selalu ingat kat aku
setiap hari concern pasal hidup aku
org yang selalu mencuri peluang utk selalu berdampingan dengan aku....

tapi

ada sesuatu yang menghalang kami dari bersatu buat masa ini
:(

cuma satu

ANDAI MEMANG JODOH AKU DENGAN DIA, AKU TERIMA DENGAN HATI YANG PALING IKHLAS, AMIN!!

ish...lapo la....meroyan pasal kawin mawin ni....

4 ulasan:

ayampinko berkata...

sabar...releks k..ader tu..
kalau nak pakai khidmat bomoh aku ader..
heheheehe..

tq sebab follow blog wa

A.R.A.S.H. 910 berkata...

semoga berbahagia..hendaknya..=)

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

ayam, thanks....xde la....sbnrnya, org yg aku nak kawin tu x tau pun...muahaahaa....btw, ur blog rocks...aku suka.....

arash, akak memain aje la.....

Nurhayati berkata...

insyaAllah jodoh akan sampai. sentiasa berdoa yerk ;)