Isnin, 7 September 2009

setiap hari aku jatuh cinta!!

hohohohoho...entry gempak.....but honestly...YES, seems like everyday i fall in love with someone....kalau aku tahu mcm ini rasanya jatuh cinta n dicintai oleh orang yang kita cinta...mesti aku lekas-lekas cari cinta hati aku ni kan...tapi...itulah kata orang....jika sukar didapati sesuatu itu, makin dihargai....Insyaallah....

yes, ☺
almost everyday aku jumpa Encik Erman skrg.....dia aje jadi kawan baik, driver, tukang angkat barang, kwn tgk wayang, kawan makan, kawan jalan2, kawan ronda2, kawan tolong buat cookies raya, kawan shopping...semuanya dengan Encik Erman....♥♥♥

dan ♪♫
setiap hari juga aku jatuh cinta n jatuh cinta n jatuh cinta lagi dgn Encik Erman
itu la...dulu-dulu xnak bagi peluang....sombong (katanya kat aku!!)

sesungguhnya ☺
aku amat bersyukur....lagi 6 bulan...
Insyaallah...aku akan bergelar MRS ERMAN, can't wait though bnyk sgt benda nak buat before our wedding day....

btw, aku nak tunang bulan 12 nanti...doakan aku selamat ye kawan2....♥

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Saya doakan semua selamat sehingga ke jinjang pelamin n berbahagia hingga ke akhir hayat utk akak n abg erman. AMIN....

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

tq dear....itulah doa akak setiap hari...

Tanpa Nama berkata...

hye yati,

i pun akan bertunang in dec!!! tak sangka kita bertunang sama bulan. :) despite the shits we've been through, alhamdullilah tuhan tu maha kaya, di berinya kita kebahagiaan yg tidak ternilai.. ada hikmah.

drop in my blog sometimes,
angel on my bike. :)

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

hi byne....
setuju sgt...Alhamdulillah...mmg tuhan tu maha kaya...akhirnya i jumpa juga my true love....

hehehehe....i selalu tgk blog u...n i love it....tc dear...satu hari nanti mesti kita akan bertemu...

fallen angel berkata...

yes yesss sure one day kita akan bertemu. thanks for reading my blog, it's nothing, juz a mere opinion and sharing thought. others are full of craps. heheh.. kimslm abg hensem mu itu k? looked like a good man and can take care of u for the rest of ur life.yang penting, ikhlas and jujur dgn kitz. :) u take care ok? God bless u. mwaahh!!