Rabu, 4 Jun 2008

664...dalam kenangan



This pics taken by abg Benson tapi tak ingat nama, we all satu group pegi picnic kat Teluk Batik. Abg Benson tu sbnrnya kwn Akak Wati, dia dtg holiday kat Lumut or should I say, memang dia plan nak dtg jumpa Akak Wati ni tapi bila sampai dia jadi rambang mata sebab macam semua girl kat rumah no. 664 tu dia nak..hi..hi...lelaki...
Petang tu lepas (swimming) he..he..@ mandi manda kat Teluk Batik, malam gi clubbing kat satu Club kat Ipoh....if not mistaken Club Cina ar....layan techno, orang yang telan bijik boleh ar layan tapi kami satu group hentam gak...tak telan bijik pun macam telan bijik gak apa boleh buat.....ha..ha...
Time tu...tak tau penat langsung, the next day dengan okay je gi class....tak tau la kalau sekarang aku mampu jadi sekuat tu.....

Atty

6 ulasan:

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

sorry Lin, I curi pic ni...sweet sangat Lin...tq for always keeping the stuff for us to remember...

SPAZZO berkata...

pernah gi teluk batik sekali je..
time masuk OBS dulu.. huhuhh..

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

azrul: best sangat teluk batik tu dulu, mcm2 boleh buat kat sana...tmpt pun cantik jugak...

Lolin berkata...

well, im d only person suka snap pic...semua gbar 664 I ada..sbb 2 amik course Journalism..nak jadik reporter konon but last2 jadik PA...

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

thanx again lolin, i think now i've adopted the interest fr u maybe...from cats to snapping pics. i love taking pics nowadays n learning to get the good shot instead from my great sifu...

sudir berkata...

heheh teringat mase lalu ?