Khamis, 5 Jun 2008

My frens, Ijoi n Fahmi yg Nyet...








04.06.2008 11.45pm
Those pics taken while their work trip here, memang best...happy sangat mereka ni datang....pagi2 buat kejutan, hik...hik....then those pics amik kat satu gerai kat Bandar Perda, Bukit Mertajam, makan ikan bawal goreng + kari + sambal + ulam = pedas (untuk Ijoi je...macam berlari satu pusingan dah peluhnye). Orang yang amik pics ni nama dia Mirul kot tapi aku panggil dia RaDio, sebab dia pun cakap banyak mcm aku...non-stop...he..he..and pics yang aku pakai tudung penuh keayuan tu...time kitaorang gi lunch kat Kapitan's makan chicken milani...selalu aku lupa nak amik pic makanan sebelum makan....makanan sampai je terus baca doa makan n chiakkkkk.....he..he...
Tq ar Ijoi, RaDio and Linda for all the pics....

Atty

1 ulasan:

zuL sirkay berkata...

ehh naiKkkk jer ....