Selasa, 12 Mei 2009

Adik Kucing....


Semalam, aku jumpa dgn adik 'kucing'.....dan sebenarnya aku pun x tau yang dia tu adik 'kucing'....lain sgt rupa dua adik beradik tu....hu..hu...tapi perangai...memang sama....giler....!!!! tapi both are so lovely people yang aku pernah jumpa.....
Aku jumpa adik, dzul, shasha.....etc ramai lagi yang aku x ingat nama....dan kami dengan mudah menjadi kawan yang mesra....hu...hu...best sgt....!!!
Aku sepatutnya ada appointment dgn Sham lepas tu....tapi aku dah letih and aku terus balik rumah n tido.....hik..hik...sian Sham tu...tapi xpe dia faham.....
itu aje kot utk smlm....aku rindu 'kucing'!!!

2 ulasan:

A.R.A.S.H. 910 berkata...

lamanya menyepi...

welcome back...

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

he..he..xde la.....