Jumaat, 9 Oktober 2009

Encik Nanab

Seperti yang semua orang sedia maklum
aku memang gila kucing
dah dekat 5 tahun aku jadi PENGGIILA kucing
dulu-dulu aku selalu pelik dgn orang yang suka kucing
salah sorangnya adik/izzati
ada sekali tu, aku pi rumah dia
kucing dia (allahyarham Pussy) terkam nak main-main ngan aku
jerit-jerit aku
bukan takut tapi terkezut...
............
tiba-tiba jadi rindu kat pussy sebab dia la teman izzati sebelum dia kawin
tapi aku xmo citer sebab dia mati
too sad...
sigh....
............
back to my story bout Encik Nanab
dalam ramai-ramai kucing aku kat rumah tu
terselit seekor Encik ARNAB yang putih suci dan gebu dan comel dan manja
tapi aku tatau nak main-main ngan dia...nak belai-belai dia
aku tau gosok-gosok kepala dia je....gosok-gosok badan dia
sayang Encik Nanab...
.............
ini la Encik Nanab kesayangan i selain 28 ekor kucing yang lain....
comel kan....

Encik Erman pun approve aku bela banyak kucing
tsk....
lepas kawin nanti kami nak pindah
rumah yang lebih besar
dalam plan Encik Erman...
satu bilik kat blkg akan dikhaskan untuk all my cats
and Cik Nanab
YAYYYY....
siap dia dah plan nak pasang ventilator lagi utk bilik depa
so sweet...
can't wait!!

3 ulasan:

POSH76 berkata...

jgn riso not u only..akupun giler tuceng...hehe

ari2 cakap dg tuceng...rasanyer baik ckp dgn tuceng dari cakap dgn manusia...hehe

~*Zetty84*~ berkata...

Wah...bestnye nanti da bilik khas dok diorang...dah bertmbh sekor lagi cik nanab nmpak...jadi lagik byk la ye...

* adek pun rindu pussy gaks...huhu

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

Posh, hahahah...betul...betul...mmg ckap ngan kucing ni lagi best....

adek, nasib baik depa nak dpt bilik khas...heheheheh....yeah...rindu pussy....hukhukhuk...