Rabu, 15 Jun 2011

Alam in memory

sayang alam
muka kurus....handsome
tempat favourite alam
alam anak mummy....
hati ni pedih n sedih sgt2 bila tgk arwah anak-anak kucing aku
alam ni kucing erman, dia bawak balik dari kedai runcit named Kalam
dia baik n sihat jek...tapi bila aku dah dekat-dekat nak bersalin
terpaksa bawak balik letak kat rumah mak.....
bila sampai sana, dalam masa seminggu banyak anak-anak kucing aku yang mati tiba-tiba
hancur hati aku....huhuhuhu
kecit
buster
anak-anak tompok
manis jr
 



mereka ni, anak-anak aku yang dah kembali ke rahmatullah
semua ni, ada dengan aku time preggy kat qaysara
bila erman kerja malam, aku ditemani oleh depa-depa ni semua
rindu sangat.....rasa sesak nafas jek.....
ingatkan semua....huhuhuhu.....

nanti nak suruh qaysara jadi doc vet bila besaq....boleh ka...???? hahahahah

6 ulasan:

kasihredha berkata...

alahai terharu nya
akak dulu pun ada kucing
tapi hilang :(

Nur Misnan berkata...

wahhhh... banyaknya kucin
alhadulillah... suka tengok

NOR HAYATI PUTRI berkata...

kak kasih, tau akak ada kucen dulu....yati dah baca blog akak....sedih kan....

nur, mmg bnyk, now dah more than 50, mak yang jaga....hari2 bagi makan....

Malay-Kadazan girl berkata...

Kenapa tiba-tiba banyak yang jadi arwah...kesiannya...masa mengandung dulu sebak ada satu kucing kami mati . dahlah kucing tu suka sangat curi tido atas perut yang tengah sarat...terkejut dibuatnya pagi-pagi buta.

Nur Misnan berkata...

Alhamdulillah... murah rezeki
dan Rasulullah juga syg umat
yg cinta pada kucing...

aku turut bangga.. ambil ler
setiap gambar kucing
buat satu post pasal mereka.. boleh??
mesti gempaq

NOR HAYATI PUTRI berkata...

MKG, semua kucing2 tu, saya kutip....saya x tahan jumpa anak kucing or kucing yang terbiar....x sampai hati...mesti angkut bawak balik....sampaikan saya takut nak pergi pasar basah....sebab ada bnyk kucing org buang kat sana....huhuhuhu....
nak jadi cerita time saya hantar kucing2 tu balik rumah mak, mcm ada satu penyakit berjangkit kena kat binatang, ayam, itik, kucing semua bnyk mati, punya lah sedih time tu....tuhan saja tau....

Nur, nanti ada masa saya buat entry untuk each one yang saya ada....