Selasa, 20 Mei 2008

Aku dah tembam??



<
Aku baru perasan yang sekarang ni aku dah macam berisi sikit...seluar semua macam dah ketat sikit la....tapi yang paling obvious lengan aku....dah besar sikit dari dulu.....ini kalau dibiarkan boleh jadi besar Baby ni......

atty

3 ulasan:

zuL sirkay berkata...

kengkonon lengan swimmer laa eh ... hak ptuiHHh hahaha. ye laa lengan swimmer la tu kot (lebih kurang halal nGee :D)

Mohd Fahami berkata...

ehhhh... tuh lengan ker peha farah fauzana...? :p

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

Ijoi, alamak akak belum pegi class swimming lagi lar....takut tak sempat terror time gi p.perhentian ni mampus aku kena kutuk....

Amy, he..he...memang obvious dah pembesaran lengan ni...nak kena kuruskan lengan nih......