Khamis, 29 Mei 2008

P.S. I LOVE YOU!!!


Semalam time jalan2 kat Carrefour nak beli makanan kucing2 yang 26 ekor tu....aku stop jap kat book section, nak sangat baca buku ni....tapi tak beli lagi....esok ke lusa ke la gi beli....love story...so lomantikkkkkk.....ha..ha..ha...aku kan romantik....Lolin tau ar mcm mana romantiknya aku dulu....siap nangis sampai my x-bf kena datang amik aku malam tu jgk dari Penang ke Lumut...gila kan...thanks Tabah Indra Putra....u memang baik, aku yang tak baik time tu....

Atty

4 ulasan:

Lolin berkata...

U mmg ratu air mata heh..heh..senjata yg berkesan skali..siap ngan migrain u + muka cebik u..pehh..mmg menjadi..
P/s:igt dak u nangis bila anak kucing I mati???i baru blik dr kampung? siap ngandu kat madi..waktu 2 u x lej jadi ibu yg baik..ada ka bawak anak kucing I pi Ipoh???mmg sewel u wakt 2..

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

Ciri-ciri 'kekucingan' i dah nampak time tu tapi sekarang dah jadi ibu rumah kucing dah ni....I spent 500 per month utk anak2 i tau tak? lagi satu, time i bwk anak2 kcg u g ipoh tu, i x dpt tido lgsg, asyik dok bangun bagi minum susu....he..he...sweet memory ar...hidup lagi ke abg Diyahuddin tu ek Lin...? I miss mee kicap....waaaa.......

Lolin berkata...

Abang aku semut merah...hehh..dangdut 4 ever..kah..kah..kah..

Lolin berkata...

Yang, w r u?? cuti ker??migrain lagi..I dah pesan, if nak kluar tutup pusat u ngan plaster cam u slalu buat..baru angin x masuk..fuyoo..blog u muka baru..