Ahad, 25 Mei 2008

I'm happy today.....so happy......

Lepas cuti 2 hari....banyaknye keje kat office tapi aku happy hari ni.....happy sangat2....ha...ha....aku aje tau why I'm so happy.....dapat kawan baru....he...he....tapi heard the news that Ijoi tak sihat???? Then takde la orang nak komen aku hari ni.....cepat sembuh tau.....nyet Ijoi....Lolin, jangan nak komen aku banyak2.....

p/s: no idea sebab happy

Atty

4 ulasan:

Shuzeleene berkata...

Yang, i dah byk x antar msg but x kluarlah..why???b d w, i nak letak gbar lama2 u dlm blog i leh x???I nak blackmail u lah..heh..heh..

p/s:my frd nak bg persian cat sbb dia slalu outstation...u interested x??

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

x mau la....persian cat, i love local cat ar lin...lgpun i dah ada 26 ekor ar...

Shuzeleene berkata...

I igt lagi, dulu slalu kutuk I gila kucing..I x der keja lain..kucing tepi longkang pun I angkut...hahaha..skrg ur turn..yess..yess..U rajin2 jd volunteer kat SPCA nanti if kucing sakit murah jer diaorg charge..I dah buat dulu.Letak sekor nama kang leh x?

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

cannot because none of them found in 'longkang' okie....tgk la nanti kalau ada yang terjumpak kat 'longkang'....'kang' loves me k....he always slept beside me not u....ha..ha....