Khamis, 15 Mei 2008

pets...


i love cats....infact semua binatang pun aku suka. kat rumah je aku ada 26 ekor kucing. but today aku dah ambil pic anjing yang sangat manja...aku selalu parking keta kat jetty b'worth, then jalan kaki ngan kwn naik feri datang office....bukan apa, tak tahan jam petang2, tadi dia macam nak je datang jilat2 aku, kalau aku boleh pegang dia, x haram, dah aku cium2 anjing tu tapi apakan daya, aku x boleh! haram....ish..kalau boleh dia pun xnak dilahirkan jadi anjing kan?

atty

2 ulasan:

zuL sirkay berkata...

wahh .. tangan dah bendung, impruv!!

Mohd Fahami berkata...

uikksss... dh ader improvement arr, dh xbela kucing arr. hehehehe