Isnin, 23 Mac 2009

Kami....


Our messages....
msg from kucing, aku suka semua msg2 dia....cute...short n simple...ntah...kucing ni notty...tapi dia selalu ceriakan hidup aku.....
antara msg2 kucing utk aku.....

- Miss u cyg.
- I pn u. Miss u cyg....
- Miss u too.
- Hehehe...Ye ke cyg. U pun so pinky tau.....(tapi aku lupa nak shoot pic KAMI berdua so pinky malam tu....rugi...rugi....
- Yeke u. thanks u.....I suka pink tau...u tkmau lpas i td.....I kna blk cyg....
- comelnya
- Hehehe. so cute
- Hahahaha...so cute u...
- ye cyg. secukup2nya.
- I kat luar ni cyg....
- Yeke cyg. Cyg tido tau.
- Miss u cyg.
- u....
- yeke cyg. thanks u.
- Thanks cyg. Yup cyg.
- tak lupa la cyg...I busy sgt tau. tk mamam lg u. u ada mana?
- ok cyg...Miss u ya. u rehat tau.
- Rindu sgt2 u.
- thanks u. u pun sama gak

tapi, dalam semua msg2 yang dia antar yang dua ni aku paling suka....always make me smile....

- Bucuk......(tiba-tiba je dia akan antar msg mcm ni...buat aku tersenyum)

and yang ini....ha..ha...

- u...so hot....
(aku balas 'pegi la mandi')
- ha..ha...ha...i cakap ur hot la cyg....
(wakakaa...aku ingatkan dia panas...so aku suruh la dia gi mandi)...

so skrg...kalau dia rasa aku 'hot' whenever dia jumpa aku...
his msg will be this way
- yeke cyg. so hot....pegi la mandi...ha..ha..ha...

VERY NOTTY...BUT I HEART HIM...HEART HIM FOR EVERY SINGLE MOMENT I'M WITH HIM!!

2 ulasan:

cik anon berkata...

i oso miss u..muah..sob...sob..

Tanpa Nama berkata...

ni lelaki yg mana plak ni?
yang dekat cameron tu ke?