Isnin, 23 Mac 2009

Tupai & Miss Boo


Tupai....suke golek-golek...buat bising....dah kurus dia sekarang tapi dah faham sangat apa yang orang cakap....kadang2 kalau x dengar si tupai ni melalak kat rumah mcm x best la pulak.....hari2 kena marah tapi lepas tu mesti pujuk dia balik...peluk...dukung...usap...belai dia....sayang sangat kat tupai....
Miss Boo....mata dia sakit sekarang...ntah...tercucuk apa ntah...notty sangat...tak tau duduk diam dalam cage tu....ngan sekor lagi cage partner dia...Abby Jr.....adus...tapi aku sayang sangat kat Miss Boo and semua la kucing2 aku tu....
Dah lama x list down nama kucing2 aku tu....kalau Abang Sham baca entry kali ni...ini la nama anak2 Yati....

1. Kuda
2. Gebu
3. Toi
3. Bambang
5. Beruang
6. Kintan
7. Manja Jantan
8. Manja Betina
9. Kekot
10. Miss Boo
11. Abby Jr
12. Olen
13. Sis
14. Adik
15. Kakak
16. Wulan
17. Dona
18. Alin
19. Abby
20. Tupai
21. (Ada baby kecik baru jumpa) xde nama lagi
22. Cik Nab (Arnab jiran yang aku tolong jaga)

Wah....banyaknya....dah tambah lagi la sekarang.....doakan rezeki kita semua bertambah supaya kita semua boleh pindah ke rumah baru.....lebih besar, lebih selesa....Amin....!!!!

1 ulasan:

cik anon berkata...

murah dan limpahkan lah rezeki...kat hang sekeluarga..amin..