Isnin, 30 Mac 2009

Mengapa?

Kenapa ye....
Ada orang suka dengki...
Suka membenci...
fitnah sana sini
buat cerita bukan2....
konon2 ada org email dia or sms dia
tulis bukan2
last2 yang kena tuduh
orang yang TAK TAU APA-APA
dah tu...
siap ngadu kat bf
lepas tu si bf siap marah n tuduh si TAK TAU APA-APA
kesian si TAK TAU APA-APA
memang pun dia TAK TAU APA-APA
sudah2 la....
kalau ye pun engkau dah hadap sgt kat DIA
x payah la bikin macam2 cerita
reka berbagai cara
untuk menfitnah orang yang TAK TAU APA-APA
nak tau kenapa setiap kali bf engkau call nak jumpa aku
dan aku mengelak dengan pelbagai alasan?
sebab aku xkan sekali-kali ganggu HAK orang lain
so...pandai-pandai la jaga HAK engaku
sebab aku memang x ingin...
langsung x ingin...
akupun ada bf tapi aku x reti fitnah orang
jika dia ditakdirkan utk engkau
maka akan jadi la k

p.s: maaf aku meroyan sekejap tapi aku GERAM!!!

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

samalah sayangku.
i pun kena tuduh jugak.
bagi sms, email mcm2..
tp bf dia masih percaya i tak buat mcm tu.. bf dia pun sebenarnya tak percaya u buat cam tu.. tapi nak buat cane kan? depan awek kenalah control.. bf dia siap ckp sorry kat i..
sama jugak la, i pun menolak pelawaan bf dia ajak jumpa..
sebab taknak ganggu hak org..
if only she knows that.....
pity her.
let her be.
we have people who love us most.
tak luak la.

bayne berkata...

samalah sayangku.
i pun kena tuduh jugak.
bagi sms, email mcm2..
tp bf dia masih percaya i tak buat mcm tu.. bf dia pun sebenarnya tak percaya u buat cam tu.. tapi nak buat cane kan? depan awek kenalah control.. bf dia siap ckp sorry kat i..
sama jugak la, i pun menolak pelawaan bf dia ajak jumpa..
sebab taknak ganggu hak org..
if only she knows that.....
pity her.
let her be.
we have people who love us most.
tak luak la.

NOR HAYATI MD NOOR berkata...

yup, setuju....fyi i pun selalu baca ur blog....i'm happy for u n dia 'ensem' lor....

Tanpa Nama berkata...

sama juga dengan saya..saya juga sokong kamu berdua..kerna saya percaya dengan kamu berdua juga..
saya faham dah tetap faham..
sebab saya juga pernah jadi mangsa..
gembira lihat kamu berdua..

Tanpa Nama berkata...

kesian dengan gf dia tu..
jaga la bf awak tu baik2..jangan la sibuk nak buat cerita bukan2..nak tarik perhatian bf sendiri...kesian..

moga2 doa mereka nak hidup bersama termakbul ya tanpa perlu buat banyak drama lagi...

bayne berkata...

sama juga dengan saya..saya juga sokong kamu berdua..kerna saya percaya dengan kamu berdua juga..
saya faham dah tetap faham..
sebab saya juga pernah jadi mangsa..
gembira lihat kamu berdua..

bayne berkata...

kesian dengan gf dia tu..
jaga la bf awak tu baik2..jangan la sibuk nak buat cerita bukan2..nak tarik perhatian bf sendiri...kesian..

moga2 doa mereka nak hidup bersama termakbul ya tanpa perlu buat banyak drama lagi...