Isnin, 9 Mac 2009

meow...meow....


Hmmmm...mcm dah lama x citer pasal kucing....sorry sayang2 semua....bukan aku dah lupa...mana boleh lupa...hari2 kena bangun awal....bersihkan rumah sayang2 semua...bagi makan....tukar air....buang sisa pembuangan...kan..kan...sayang meow...meow semua....
Nak update....actually ada 2 ekor kitten kat rumah....x tau nak namakan apa lagi dah....so i just call them kakak n olen....si oleh tu jantan...baru je baik sakit....sian dia....cirit birit for 3 days terus susut je badan....xnak makan, xnak minum susu....ingatkan dia x boleh survive sebab mak dia 'si tompok' tu pregnant lagi...adus...dah 7 keturunan dia letak kat rumah aku.....melampau betul tompok ni tapi x sampai hati nak letak dia kat tempat lain....
skrg ni, yang kakak pulak mcm sakit...pagi tadi dah bagi ubat cacing....tgk la petang nanti macam mana.....harap2 xde apa2 yang buruk jadi kat kakak n olen....i heart u....muachksss....

1 ulasan:

Adek H.C. berkata...

Hihi...mkn ubt cacing...cam comel je..
Tingat kat Pussy adek lak...
Huhu....windhu dia....!!!
Cirit-birit coz mama dia bg mkn pa ni...?
Mesti benda x berkhasiat ni...haha...